Allmänna villkor

Frakt

  • Inrikesleverans
    59 SEK för leveranser inom Sverige. Leveranstid 1-3 arbetsdagar.
  • Fri frakt på köp över 600 SEK.
    * Ej hundfoder
  • Hundfoder 250 SEK i Fraktavgift

När din order är slutförd och har behandlats av oss så skickar vi den samma dag om beställningen är gjord innan kl 12:00. Vänligen observera att uppskattad leveranstid 1-2 dagar är en uppskattning och att tiden kan variera beroende på yttre faktorer.

Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar bortom vår kontroll.

PRISER

Alla priser anges i svenska kronor (SEK)

Betalningsmetod

KORTBETALNING

Betala enkelt och säkert med VISA och MASTERCARD. Hundvännen använder 3D secured som är en säkerhetsteknik som VISA och MASTERCARD har enats om för verifiering av kortinnehavaren för e-handels köp. Alla kortuppgifter krypteras och är aldrig synliga för Hundvännen.se

FAKTURA

Betala med faktura, få hem din beställning innan du betalar. Väljer du att betala med faktura så kan en kreditupplysning tas för att säkerställa att beställaren även är mottagare.

SWISH BETALNING

Skicka totalsumman med Swish till nr: 0709225359. Använd det unika ordernummer som skapas efter slutförd beställning som referens för Swishbetalningen.

Delbetalning billmate

Via Billmate AB kan vi erbjuda dig möjligheten att delbetala ditt köp med Billmate delbetalning. Du väljer själv om du vill lägga delbetalning på 3, 6 eller 12 månader. Givetvis går det även att betala hela summan eller en större del av den inom avtalsperioden utan extra kostnader. För att kunna välja delbetalning måste du vara över 18 år, vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som görs i samband med köpet. Avierna skickas via post.

Kostnader för delbetalningsplan **

Uppläggningskostnad
3 mån: 99 SEK
6 mån: 199 SEK
12 mån: 299 SEK
Aviseringskostnad: 35 SEK per avisering
Ränta: 1,25 % per månad

Exempel för 3 månaders delbetalning

Antal delbetalningar: 3
Administrativ avgift: 35 SEK
Kreditbelopp: 10 000 SEK
Effektiv ränta: 27.28%
Uppläggningsavgift: 99 SEK
Kreditkostnad inkl. avgifter: 458 SEK
Total kostnad inkl. avgifter: 10 458 SEK
Månadskostnad: 3 486 SEK

Vid försenad betalning tillkommer lagstadgad påminnelse-/ förseningsavgift samt dröjsmålsränta om 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso. För att kunna beställa mot faktura måste beställaren vara ett registrerat svenskt företag eller en person över 18 år, vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Kreditprövningen kan i vissa fall innebära att en kreditupplysning tas. I sådana fall kommer ni bli meddelade om detta via e-post. Kreditupplysningen sköts via CreditSafe och är inget som belastar när man ansöker om kredit hos kreditinstitut.

Billmate AB har rätt att utföra stickprovskontroller för att säkerställa så fakturan är korrekt.

Andrahandssortering

Andrahandssortering är en kategori där vi samlat produkter som har returnerats av tidigare kunder som vi nu säljer för ett lägre pris.
Produkterna har uppbruten förpackning och kan ha använts.
Produkten kontrolleras så att den är hel och fungerar innan den läggs ut.
Produkter från andrahandssorteringen går inte att byta.
Det går heller inte att ångra/reklamera sitt köp!

Ej uthämtade paket

Vid ej uthämtade paket kommer det att debiteras en avgift på 249 kr för administrativt arbete, emballage och fraktkostnad.
Observera att du måste hämta ut ditt paket för att utnyttja din ångerrätt.

Ångerrätt

Som kund hos Hundvännen har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter att du har tagit emot din order. Vänligen kontakta oss genom att maila: kontakt@hundvannen.se i förväg.

Efter att du nyttjat din ångerrätt är du skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får ej använda den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan.

Returer / Reklamationer

Vid returer så bekostar du det själv utom om varan är defekt eller vi har packat fel.
Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten så betalar vi den nya frakten från oss till dig. Kontakta alltid supporten vid retur eller reklamation.

Företagsuppgifter

Hundvännen / Daniel Fernström
Bergslagsvägen 123D
73112 Kolsva

Skicka varorna till:

Daniel Fernström
Bergslagsvägen 123D
73112 Kolsva

Vi reserverar oss mot felskrivningar och felaktiga priser