fbpx

Kontakta oss
  Kontakta oss här

  Har du några funderingar eller andra frågor så kontakta oss gärna.
  Vi har svarat på våra vanligaste frågor här.

  Tyvärr är det svårt att göra ändringar i ordern eller leveransadressen efter att du har gjort din beställning. Vi strävar efter att skicka alla ordrar så fort som möjligt och vårt lager hanterar ordern vanligtvis efter 1 timme efter det att de fått den. Om en ändring är nödvändig, kontakta oss så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Bifoga då ditt ordernummer eller mejladressen som användes vid beställningen.

  Vi levererar våra produkter inom 1-3 arbetsdagar till hela Sverige. Du får alltid dina varor levererade hem till din dörr. Skulle du inte vara hemma så kommer paketet lämnas till närmaste Postombud. Handlar du över 800 kr bjuder vi på frakten.

  Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi givetvis den nya frakten från oss till dig.<br>
  Läs mer i de <a href=”https://hundvannen.se/allmanna-villkor”>allmänna villkoren</a>

  När du utnyttjat din ångerrätt ska du, sända eller lämna tillbaka den till oss. Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan.


  Kontor

  Adress: Bergslagsvägen 123D 73112 Kolsva

  Telefon: OFFLINE

  Mail: kontakt@hundvannen.se


  Öppettider

  Måndag - Fredag 8:00 - 16:00

  Lördag - Stängt

  Söndag - Stängt